Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Gereç: Yangın kapılarında genellikle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hassaten, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal etmek ve montajını evlendirmek binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

üste, ivedi Yangın Merdiveni Kapısı çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Tehlikeli sınıftaki medarımaişetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Başka bir şarka ise bapların baştan sona yalınlık duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak eğer yangın bapsı normal zamanlarda kapanmayacak ve kilitsiz küreksiz şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Kanatlar ortamında uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin koltuk plakaları mevcuttur.

Report this wiki page