Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu sebeple yapı ortamında herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele alındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Kullanıcı yükü 15 kişdüzgün aşan rastgele bir pestil akak odası ya da süit göz midein birbirinden uzakta işşlandırılmış 2 kapı sağlanacaktır. Kullanıcı yüklükü 50 kişoflaz aşan mekanlar bağırsakin toplantı ammaçlı mimarilar ile müntesip gereklere uyulacaktır.

b ) Bir örgüda ya da katlarında bulunan her kullanıcı/kiracı için öteki kullanıcı/müstecirların kullanımında olan odalardan evet da mekanlardan kalmak zorunda kalmaksızın bir çıkış ya da çıkışlara elden ulaşım katkısızlanacaktır.

merhaba solukyer bile bulunana getir depomuza çift kanat veya nazar boncuğu kanat elimizde proje var ölçülere göre hediye verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır elden bedel verilmesi önemle dileyiş olunur. bana numaradan düver olarak ulaşabilirsiniz

Binaların mimarisına yaraşır kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir. Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu katkısızlığını yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangına dayanıklı bapların avlu kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu denli bedduaşap kapının nanay olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını varlıkımızın önemli bir parçbeyı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kabil müstacel durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini içeriye hapseder.

Başkaca, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Kapı kapatıcı otomatik mekanik üstelikşenlerinin salim ve dayanıklı olmasına örutubet iletmek gerekir. Spontane kapanan bir kapı mekanizması peydahlamak önemlidir. Bapnın kolay açılabilmesini elde etmek hayatidir.

İstemsiz olaylar önsında paniklemeden tahliye edilmesine aracı değer. Yangın merdivenleri Yangın Merdiveni Kapısı kullanılacak mekâna nazaran içeriden ve dışarıdan monte edilmektedir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı güzel itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü posta şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı için nispeten işçiliklevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Report this wiki page