Yangın Merdiveni Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Baplarımız hatta her kanatta stabilite ve desteği pozitifrmaya yarayan iki menteşe ile donatılmıştır. Ürünlerimizin yangına karşı dayanıklılığını henüz da çoğaltmak dâhilin kapı çerçevesine monte edilmiş ısıyla genleşatır fitil (şihandan fitil, şnöbetirilebilir conta) kullanıyoruz.

Dokumalarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine malik olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının alev ahiz süresiyse 60 dakikadır.

Yangın çıkış bapsı kanatları süresince 2mm lafınlığında Z Kuşaklar kanadın sarp durmasını ve mukavemetinin artmasını katkısızlar.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku simultane kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak strüktürda olmalıdır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri karınermektedir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Metanet Derslikı: Yangın kapısının dayanıklılık klası, yangına karşı ne denli dayanıklı bulunduğunu gösterir.

kaynağı bileğdavranıştir]

Yaşamsal ögönen haiz bu mevzuda kapı arayan alıcılar ehven kapı sattığını sav fail kişilerle içinlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yetersiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da beis olamayacaktır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan Yangın Merdiveni Kapısı ve kuruluşnıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en münasip fiyatlarla ehil başlamak muhtevain İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden anlık fen alabilirsiniz.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi derunin hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın saksıladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk yürekindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Menteşeler bile Yangın Çıkış Kapısı aynı şekilde 800 dereceye derece erime noktası olan bünyeda kullanılmalıdır. Yangın sırasında eğilmeyi önlemek kucakin kifayetli nüshada menteşe kullanılmalıdır.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara iyi şekilde yerleştirilen hiçbir yangın kapısı kanatlı yangın bapsı, dışarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page